Локомотив надви Ботев в дербито при дублиращите отбори

24 Апр 2024 20:21

Локомотив II надви Ботев II в отложената среща при дублиращите отбори. “Черно-белите” надделяха с 2:0 над “жълто-черните” на “Лаута”. Петър Андреев реализира и двете попадения за крайния успех.

В 12-ата минута играч на гостите стреля покрай целта. В 23-ата минута Петър Андреев се извиси в наказателното поле на гостите и засече с глава, стражът на гостите изби. Няколко минути по-късно Андреев отново имаше добра възможност, а малко преди това Даниел Амбарцумян изби изстрел на гостите. В 29-ата минута Локомотив откри резултата. Васил Църцев получи на лявото крило, напредна и асистира на Петър Андреев за 1:0. Само секунди по-късно Иван Узунов бе много близо до това да удвои преднината на Локомотив, стражът на Ботев се намеси.

В началото на втората част футболист на “жълто-черните” бе изведен на стрелкова позиция и шутира, Амбарцумян бе на мястото си. В 52-ата минута Ботев остана в намален състав. Иво Казаков бе изгонен с директен червен картон заради нарушение срещу Васил Църцев. В 63-ата минута Локомотив стигна до второ попадение. Иван Узунов намери в наказателното поле Петър Андреев, който овладя топката и шутира за 2:0. В последните минути на срещата Иван Михайлов можеше да направи резултата класически, но нацели страничната греда.
Така Локомотив триумфира и в двете дербита през сезона в Югоизточната Трета лига.

Main Menu