Александър Томаш: Разочаровани сме, резултатът не отговаря на ситуациите

02 Дек 2023 19:53

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не бе доволен след загубата с 0:3 от Левски и загатна, че има субективни и обективни причини за отстъплението откъм резултати и игра на неговия отбор.

„Допуснахме нелеп автогол. Динко се подхлъзна, всеки може да сгреши. Това малко или много ни се отрази. Не може да допуснем втори гол по този начин. Не искам да коментирам съдийството. Играта е спряна, когато съдията даде фаул. През второто полувреме Левски се прибра. Имахме една-две ситуации, но не успяхме да отбележим. Беше явно, че съдията иска да даде дузпа. Като даде дузпа, защо не даде червен картон? Резултатът не отговаря на ситуациите. Разочаровани сме, защото искаме да победим. Всичко това, което направихме, юни, юли, август и септември… Случиха се някои фактори, които не зависят от нас. Тук е работата на ръководството. Ще трябва селекция, с която да освежим отбора. Субективни и обективни са факторите".

"Тези, които са на терена, зависят от мен. Другото трябва да го коментира ръководството. Петрис преминава през четирима наши футболисти, които са като колчета. Трябва ни футболист в наказателното поле, това е видимо. Владеехме инициативата през второто полувреме. Разликата е, че те успяха да отбележат. Вижда се отстъпление от това, което показахме. Имаме два мача, които трябва да изиграем заради феновете. Те отново бяха брилянтни. Тях ги интересува отборът, не ги интересува кой е треньор или президент. Най-трудният ни мач ще бъде срещу Пирин вкъщи, защото това е психология“.