Камелия разкри истината за ''Луда по тебе'' на Джокович и Гришо

18 Сеп 2024 18:42
Камелия разкри истината за ''Луда по тебе'' на Джокович и Гришо www.facebook.com/the1exclusive

Камелия разкри в ексклузивно интервю за Дарик радио и dsport истината за песента ''Луда по тебе'', която не бе изпълнена по време на демонстративния мач между Григор Димитров и Новак Джокович.

"Ами да кажа предистория. По този казус работим от около месец за тази изненада. Идеята беше да е в залата, но се осуети. Не успях да съм в залата. Впоследствие разбрах, че Ноле е пожелал да го зарадват. Изненадах се, че не бяха подготвени. Българите не бяха подготвени. Няколко години се знае. В мен се зароди въпросът дали наистина диджей Мартен не беше подготвен или не му се разреши“, каза Камелия по най-нашумелия въпрос от снощи.

„Повечето хора са останали с усещането, че ще се появя в залата. С Олег – председател на снукър федерацията, идеята беше да зарадваме госта. Идеята беше да съм там. Осуетиха се плановете. Наистина хората очакваха да чуят песента, по молба на Ноле – за 30, за 20, за 10 секунди. Огорчението остана. Можеше да е хубав момент за всички", добави тя.

"Много хора и днес ми пишат „Толкова ли не успяха да го зарадват“. Това ни липсва – да бъдем заедно, да има емпатия. Независимо дали музиката се харесва. Пожела я човекът и не я пуснаха, това е“, продължи Камелия. „Той е веган, все едно да му сложиш телешко“, сравни ситуацията Камелия.

"Самият отказ на Мартен ме изненада. Мислех, че е заигравка. Мачът беше направен за публиката, да се забавляват, шоу, представление. Мислех, че ще я пуснат, но не се случи. В България винаги сме се движели в крайности. Над 12 000 души с трепет чакаха, пред екраните също. Остана горчивина. Не ни показа задружни. Показа дребнавост и разделение. Мисля, че не ни е нужно. Ако не говорим за него, няма да бъде изкоренено", добави певицата.

"Аз никога не бих искала пари. Човекът от години научи тази песен. Попитаха ме искам ли хонорар, но аз не искам. Просто да му донеса радост беше. Той можеше да хареса песен на мой колега, аз имах възможност да го поздравя лично, но и от всички българи. Поздравът си е от всички българи. Аз го разглеждам така", каза Камелия пред Дарик радио и dsport.