Бориса Тютюнджиева зарадва последователите си в социалните мрежи

27 Окт 2020 18:38

Моделът Бориса Тютюнджиева зарадва последователите си в социалните мрежи не с една, а с две големи и хубави новини, пише dir.bg. Красавицата се е омъжила и вече е в напреднала бременност, като след няколко седмици ѝ предстои да стане майка за първи път. Всичко това става ясно от снимката, която Бориса е публикувала в личния си профил в Инстаграм.

"Любовта носи любов!

Разполагам с всичко, което обичам и обичам всичко, с което разполагам. Нужно е само чисто сърце.", гласи посланието на модела.

А на снимката виждаме бременната Бориса в бяла рокля, която е поставила ръка на вече наедрялото си коремче, а на ръката си носи венчална халка и годежен пръстен. На корема на бъдещата майка най-вероятно лежи и ръката на бъдещия татко, на която виждаме същата венчална халка.

Тютюнджиева не само се е омъжила тайно, но явно е успяла през всичките тези месеци да скрие и бременността си от любопитните погледи. Моделът се сгоди за своя любим, когото също упорито пази в тайна, през 2018 г. във Флоренция. И до ден днешен тя не показва лицето на мъжа, който я е направил толкова щастлива и с когото скоро ще посрещнат първото си дете заедно.

Main Menu