Георги Колев: За по-малко от две седмици Илия Матаков беше разпознат от хората и успя да влезе в сърцата им

31 Окт 2019 14:56

В неделя на изборите в район Източен Илия Матаков от ЗС "Александър Стамболийски" ще се изправи срещу Иван Стоянов от ГЕРБ.

Приятели , вие сте разумни и будни млади хора , моля ви да погледнем резултата от вчерашния вот за районен кмет на район Източен .
Един четири годишен мандат не е достатъчен , на човек който е заемал този вече овакантен кметски пост , да бъде избран без балотаж , или да спечели поне над 45% симпатия от гражданите живеещи в района в който той е битувал 48 месеца !
Кой , ако не човек , който не се интересува от трагичното и нечовешко положение на живеещите в Столипиново , на човек за който нерешените проблеми не са проблеми а бъдещ ангажимент .....
Само този , за който кабинетът му в кметството е бил зоната му на комфорт , която той за нищо на света не би напуснал .
Но всичко си има начало и край .
Когато краят е предизвестен и неизбежен , или напускаш достойно като победен , или биваш изметен от някой твой служител от ,,Чистота" , живеещ на улица ,,Крайречна" в квартал ,,Столипиново" от район ,,Източен" , заплют и омерзен сменяш работа , адрес и продължаваш да живуркаш , или просто научаваш урока си и продължаваш напред , търсещ достойнството в живота ......
Освен това , този ,,администратор" е съвместявал и длъжността директор на
,,Чистота" , видно защо квартала , района и целия град светят от чистота !?!?

Как , за по-малко от две седмици Илия Матаков беше разпознат , как успя да влезе в сърцата на хората живеещи там , как ги докосна с усмивката си и с ведрината на лицето си , вие приятели си отговорете .
Отправям човешка молба към всички Вас пловдивчани , приятели и съграждани , нека се обединим в това , за да можем заедно да променим завинаги бъдещето на район Източен !
Всичко това е възможно и сега е момента да се случи !
Вярвам , че ще променим Пловдив започвайки от район Източен !

Георги Колев, ЗС "Александър Стамболийски"

 

Main Menu