Обявиха най-добрите работодатели на България за 2024 година

17 Сеп 2024 12:44

Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2024. Над 400 кандидатури на български, международни, малки и средни компании взеха участие в тазгодишната надпревара.

Най-добър работодател за 2024 г. за втора поредна година е Bosch Engineering Center Sofia. Второ и трето място заемат А1 България и Coca Cola HBC.

AquaSource e големият победител в категория “Любим работодател” - специална категория на наградите, в която победителите бяха определени от публичен вот. Над 6000 гласа бяха дадени в категорията за 2024 година.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година компаниите бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като доц. д-р Маню Моравенов, Изпълнителен директор на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Росен Плевнелиев, психологът Ани Владимирова и др.

“Career Show Awards за шеста поредна година успява да събере на едно място най-успешните практики и впечатляващи решения в грижата за служителите. Горди сме с българските работодатели и успехите им, които показват непрестанния растеж на бизнес средата и пазара на труда. Поздравяваме победителите в тазгодишното издание на наградите и всички участващи компании и им благодарим, че инвестират в развитието на човешкия ресурс у нас.”, споделят от организаторите на Career Show.

Всички победители в Career Show Awards са публикувани на уебстраницата на наградите careershow.bg/awards/winners.

Церемонията по награждаването на големите победители ще се случи 2 октомври в зала Арена Армеец по време на водещото кариерно изложение - Career Show 2024. Посетителите на събитието ще могат да се срещнат лично с най-добрите работодатели у нас и да открият нови кариерни възможности за себе си.

Участието в събитието е напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg