Охранителната фирма: Мъжът, пребит в дискотека в Пловдив, е бил агресивен

02 Авг 2024 13:43

Видеозаписите, които са предоставени на полицията, показват, че охраната е била повикана заради агресивно поведение от страна на клиента на заведението към други клиенти. Това за заявили от охранителната фирма по повод оплакване на 27-годишен мъж, че е на 28 юли е пребит от пет охранители пред нощно заведение в Пловдив, предаде БТВ.

В момента фирмата прави вътрешна проверка относно случая.Според фирмата твърденията на пострадалия, че е изведен от дискотека без причина, не са верни и допълва, че на видеозаписите се вижда, че той е изведен от двама охранителя и никой не го е ударял, нито душил.

Също така, продължават от охранителната фирма, не се толерира превишаване на правомощията на служителите и ако бъде установено нещо такова, въпросният служител ще си понесе последствията и подчертават, че все пак ако някой иска да става известен да не бъде за тяхна сметка.

Ако има потвърждение, че 27-годишният мъж е говорил неистини, фирмата ще предприеме съответните законови мерки, включително и финансови такива за уронване престижа.

От охранителната фирма твърдят, че редовно се прави инструктаж на служителите.

Пипомняме, че 27-годишен мъж твърди, че е пребит от петима охранители пред нощно завдение в Пловдив. Инцидентът е станал на 28 юли, като според разказа на пострадалия, освен че е бит, е и душен.

От Районната прокуратута в Пловдив са започнали досъдебно производство по случая е образувано след подадена жалба, към която има приложени медицински документи, както и снимков материал, като разследването е възложено на 5-то РУ в града.