Тошо Георгиев от “Възраждане” : Ще извърша енергиен одит на общинските сгради в община Садово

23 Окт 2023 18:13

На среща с граждани, кандидатът за кмет от “Възраждане” на община Садово сподели основните точки в програмата си, по отношение на инфраструктурата и комуникациите.

 

Сред основните приоритети на Георгиев, свързани с подобряване на жизнената среда на жителите на община Садово са подмяна и поставяне на енергоспестяващи осветителни тела по уличната мрежа в Общината и периодичното оптимизиране на режима на осветление.

“ Акцент в програмата ми са и ремонтите на уличната настилка, но по предварителен план, подмяна на подземните комуникации, след съгласуване с кметовете на населените места и обществени обсъждания с гражданите. Важно е и да се създадат условия за прозрачен избор на фирми, които да рехабилитират транспортната инфраструктура и да се изгради ефективен и директен контрол от страна на Общинска администрация и Общински съвет.

 

Необходимо е приоритизиране на доизграждането на уличната мрежа и прилежащата пътна инфраструктура, както и изготвяне на регистър и предприемане на законови действия за всички сгради на територията на Общината, застрашени от самосрутване. Имам за цел и изготвянето и разработването на програма за подобряване на транспортното обслужване на населеното”, коментира на среща с граждани, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Тошо Георгиев.

 

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Main Menu