Лилия Недева с остра критика към досегашното управление в Пловдив и държавата

25 Окт 2023 13:32

 

Кандидатът за кмет на район Тракия от Коалиция Съединени за Пловдив – Лилия Недева, остро разкритикува досегашното управление както на национално, така и не местно ниво, за моралния упадък на обществото ни, затова че хората свикнаха, че трябва да се молят за да получат от управляващите чистота, подреденост и сигурност в града си.

„Ние гражданите, трябва да започнем да изискваме!“, заяви Недева пред своите съграждани. И продължи: “Трябва да се научим да изискваме да получаваме това, за което си плащаме данъците – чистота, подреденост и сигурност. Ако всички политически партии се активизират така ударно както по време на избори с проблемите на гражданите, то да правим избори всяка година! Къде беше групата на Иван Тотев до сега и защо не се намеси в инфраструктурните проекти на града, а сега по време на избори кани министъра на транспорта? И защо министъра има нужда от специална покана, за да си свърши работата в поверения му ресор?

 

Защо депутатите на ППДБ само се разхождат из града като на туристическа обиколка, а не заработят наистина за проблемите на Пловдив? Сглобката е от няколко месеца факт. Така ли смятат да работят и ако спечелят недай си Боже изборите в града? На Пловдив му е нужен кмет с опит, който от ден първи да заработи на пълни обороти. На Пловдив му е нужен кмет, който влизайки в общината да обединява служителите и да им даде сигурност на работните им места, а не да направи чистка от директора до чистачката, което да демотивира и останалите служители. На Пловдив и на районите на града, са кметове, които да работят в услуга на гражданите и то така, че да не им се налага да молят и тикат кмета за ежедневните проблеми, а той да е движещата сила за това.

Лилия Недева беше един от най-активните депутати в 48-то НС затова Летище Пловдив да заработи както се полага за втория по големина град и европейска столица на културата. "Нека министъра на транспорта бъде така добър да обърне специално внимание на това, че линиите отново намаляват вместо да се увеличават. Не може втория по големина град в България и европейска столица на културата да няма добре разработено летище. Това е ключово за развитието на туризма в града под тепетата, а и за целия регион. Важно е и за привличане на нови инвеститори, ако искаме те да са такива, които да осигуряват работни места с висока добавена стойност.", каза Лилия Недева.

Защото градът заслужава!

За Славчо Атанасов, Лилия Недева и всички кандидати от коалиция "Съединени за Пловдив" гласувайте с номер 68 в бюлетините!

____________

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Main Menu