Гражданско сдружение "Заедно за Пловдив" обнови детска площадка

27 Окт 2023 13:00

Пловдив стана свидетел на вълнуваща обновителна инициатива, която превърна градското пространство в по-приятно и безопасно място за децата и техните семейства. Гражданско сдружение "Заедно за Пловдив" успешно реновира детска площадка в район Тракия, създавайки свежо и забавно място за игра и отдих.

Тази вълнуваща инциатива възникна като резултат от съвместния труд на местните жители, които се обединиха заедно с членовете на сдружението, за да подобрят детската площадка в техния район.

Проектът включваше пълно обновление на детския кът в междублоковото пространство. Пейките, люлките и всички съоръжения за игри бяха пребоядисани, придавайки им нов и свеж вид. Напълно нови пързалка и люлка бяха инсталирани, предоставяйки на малките жители допълнителни възможности за забавление и развлечение.

"Този опит ни показа колко можем да постигнем, когато се обединим за общата цел - подобряване на нашия град. Изразяваме голямата си благодарност към всички, които се включиха в усилията и показаха обич към нашия край. Вярваме, че със сътрудничество между гражданите и местната община, можем да направим Пловдив още по-привлекателен и подходящ за живеене."-сподели Никола Колев, председател на Гражданското сдружение "Заедно за Пловдив" и водач на листата на МК "Граждани за общината", под номер 69 в листата за общински съвет.

Тази история за успех подчертава важността на местните самоинициативи в подобряването на градската среда. Председателят Колев призовава за повече подобни инициативи, обръщайки се към местната управа да предостави по-голяма подкрепа на гражданите в техните усилия да поддържат зелените зони и детските площадки чисти и пригодни за игра.

„С този пример на сътрудничество между гражданите и местната управа, Пловдив може да постигне своята визия за бързо развиващ на европейски град и да запази своята привлекателност за жителите и гостите си.“- допълни още Колев водач на листата на МК "Граждани за общината", под номер 69 в листата за общински съвет.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!