Стефан Янев откри кампанията на ПП “Български възход” на Шипка с призив за силна България

11 Май 2024 17:28
Стефан Янев откри кампанията на ПП “Български възход” на Шипка с призив за силна България Стефан Янев откри кампанията на ПП “Български възход” на Шипка с призив за силна България

 

Единственият политик с положителен имидж, ген. Стефан Янев, откри кампанията на ПП “Български възход” на връх Шипка с призив за силна и стабилна България.
“На връх Шипка българската нация се доказа че ще пребъде. Тук се e доказала силата на българския дух и ние, от ПП “Български възход”, няма да допуснем този дух да бъде сломен!” - с цялата си отговорност заяви Стефан Янев към присътващите водачи на листи, съмишленици и стотици симпатизанти.
Той доказа с работата си, че може да сплотява различните партии и да осигури обединена България.

“Имам мечта и тя е мечтата на всеки българин: Децата, внуците ни да живеят достойно с нас, тук, в България и да са горди българи, които достойно да продължат изграденото от нас. Предстои ни избор- ще избера тази мечта да стане реалност!” - заяви в заключение ген. Стефан Янев, който представи и водача на листата за европейки парламент г-жа Везиева, водача на листата в Пловдив Димитър Чолаков и голямата новина подкрепата на г-н Красимир Янков, водач на 23 МИР София.