18-годишен блъсна четири паркирани коли в Асеновград и избяга

04 Сеп 2024 08:31
18-годишен блъсна четири паркирани коли в Асеновград и избяга 18-годишен блъсна четири паркирани коли в Асеновград и избяга

Младеж на 18 години, без книжка, помете четири паркирани коли в Асеновград и избяга, съобщи Нова телевизия.

Инцидентът е станал рано сутринта на 3 септември на бул. "Княгиня Евдокия". При бягството си от местопроизшествието 18-годишният младеж изоставя приятелката си, с която е бил, а малко по-късно се връща с майка си, която според публикации била известна.На място е пристигнала полиция, а неправоспособният шофьор е задържан.

По думите на едно от потърпевшите семейства младежът се е движел с много висока скорост, самият инцидент е станал около 3:00 часа през нощта, когато те са чули удара.

18-годишният всъщност е заловен от потърпевшите, като те са го настигнали след няколко преки. Също така потърпевшите разказват, че в изоставената колата е имало момиче, което е плачело. След около 40 мин. младежът се е върнало с майка си да даде обяснение пред органите на реда. Той е казал, че се е уплашил и затова избягал.

Полицията е съобщила, че неправоспособният шофьор е санкциониран с актове, колата е дерегистрирана, а пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.