Пенев: Пропускаме много добри положения, трябва да сме по-фокусирани в защита

19 Сеп 2024 19:31

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев сподели, че ще продължи да подкрепя своите играчи, независимо от загубата с 0:2 у дома от ЦСКА 1948 в мача от 9 кръг на efbet Лига.

„С изключения, мачът беше равностоен, просто се дебнехме един-друг, може би един от недобрите ни мачове. Ние не наказваме грешките на противника, докато противникът наказва нашите“, каза треньорът.

„Пропускаме, създаваме ситуации, пропускаме, същото беше и в последния мач. Пропускаме много добри положения. Това е, което към момента отчитаме, трябва да го подобрим. Трябва и в защита да бъдем много по-фокусирани, за да не се получават тези грешки, защото води до загуба на точки“, каза още Пенев.

„Всеки момент новите попълнения ще имат документи. Към момента това са ни футболистите, аз ги подкрепям и ще продължа да ги подкрепям, трябва да изчистим лесните грешки. Не мисля, нямам информация, отговорността, която имаме, че трябва да побеждаваме, може би. Ще работим, това е, работа, нищо друго.“

„Не искам да използвам думата криза. Имаме домакински мачове, след това ще имаме само като гости, това е програмата, която е подготвена“, завърши Любо Пенев.