Христо Янев: Вината е може би само моя

23 Сеп 2024 20:28

Наставникът на Ботев Враца Христо Янев не бе доволен от играта на своя отбор при загубата на врачани с 0:3 от Крумовград в двубой от 9-я кръг на efbet Лига.

"Причините ги търся само в себе си. Има нещо, което е трябва да направим по различен начин през седмицата. Очаквахме този отбор – директен, с единоборства. Крумовград спечели всяко единоборство и всяка втора топка, като ни създадоха и ситуации за гол", започна той.

"Вината е може би само моя, заради начина на провеждане на тренировъчната седмица. Трябва коренно да се променят нещата, защото предстоят трудни мачове. Не съм човек, който обича да сочи някого като виновен. Виждам грешка в целия отбор. Крумовград ни превъзхождаше по този показател и заслужено ни надиграха", продължи специалистът.

"Футболистите знаят какво искам, те трябва да покажат желание. Уважение се заслужава с играта на терена и подхода към мача. Отборът тренира добре, старае се и се влага. Мачовете са нещо различно. Трябва да намерим мотивация да защитим мястото си на терена и клуба. Ще ни трябва много късмет и организирана игра срещу Лудогорец, както и техни основни играчи да не играят", завърши Христо Янев.