Доц. Д-р Румяна Иванова от “Възраждане” : На България ѝ трябват способни хора, които мислят за гражданите

23 Окт 2023 16:58

 

Доц. Д-р Румяна Иванова, кандидатът за кмет от “Възраждане” на община Родопи се срещна с гражданите на Брестовица, заедно с кандидатите за общински съветници на политическата организация, за да изложи своята програма и да се запознае с най-наболелите проблеми на жителите на Брестовица.

 

“Включих се в предизборната надпревара, защото ясно осъзнавам, че на България ѝ трябват способни хора, които искат да подобрят живота на гражданите и мислят за тях. Апелирам да ни подкрепите, за да покажем, че сме различната политическа сила, не издигаме лозунги, които няма да изпълним, така че гласувайте ни доверие с номер 42 и ще видите разликата”, заяви на среща с жителите на Брестовица доц. Иванова, кандидат за кмет от “Възраждане”.

 

С нея беше и народният представител и кандидат за кмет на община Стамболийски, Стоян Таслаков, който припомни на жителите на Брестовица, че в последния работен ден на Народното събрание, при приемането на бюджета е входирал предложение за допълнение към бюджетната рамка, като средствата бъдат отпуснати, специално за Брестовица за подмяна на водопроводната система.

“За съжаление, след двадесетчасов дебат и след защита на моето становище, от ГЕРБ, ПП и ДПС гласуваха “против” моето предложение и така този проект за подмяната на водопровода остана без финансиране. Коментирах темата и с финансовия министър Асен Василев да се отпуснат средства от Регионалното министерство, но той отговори, че няма бюджет за това. Така че, когато избирате кметове на общини и специално на община Родопи, да знаете кои са политическите формации, които гласуваха против вас. Защото това са хора, които не ги интересува дали пиете отровна вода или се разболявате от това. Тези хора се интересуват, единствено да пращат оръжия на Украйна”, коментира на срещата в Брестовица, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Стоян Таслаков.

 

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!