Томаш: Все още имам действащ договор с Локомотив и ще продължа да го изпълнявам, докато не бъде прекратен

24 Май 2024 14:54

Александър Томаш излезе с официално обръщение към феновете на Локомотив Пловдив, след като стана ясно, че след среща със собственика на клуба Христо Крушарски е решено той повече да не води отбора.

"Скъпи Локомотивци, фенове на любимата игра,

Честит празник на Славянската писменост и култура!

Искам да се обърна към Вас, за да внеса яснота около новината за раздялата ми с Локо Пд, която на 23 май 2024-та година се появи в медиите, а след това бе потвърдена чрез официално съобщение от клуба.

Няма да влизам в подробности около случилото се на срещата между мен и г-н Христо Крушарски. За мен това бе мъжки разговор, на който всеки изрази своето мнение и виждането за бъдещето на Локомотив Пловдив. Всеки от нас има своята истина и може би гледа ситуацията от различен ъгъл и именно поради тази причина аз ще продължа да бъда докрай коректен и лоялен към вас, ръководството на клуба, играчите, ветераните на тима и институцията “Локомотив”, и няма нито да се оправдавам, нито да опитвам да трупам дивиденти. Всичко, което съм направил в тези 25 месеца, в които съм на “Лаута”, съм го направил единствено и само в името на Локомотив. Работил съм и продължавам да работя за черно-бялата кауза. Когато подписах моя договор преди повече от 2 години обещах отдаденост и професионализъм. И ще спазя своето обещание.

Аз все още имам действащ договор с Локомотив Пловдив и ще продължа да го изпълнявам, докато не бъде прекратен.

С Уважение:

Александър Томаш", написа специалистът във Фейсбук.