Готвят се още назначения в “Борисовата градина”

13 Юни 2024 07:57
Готвят се още назначения в “Борисовата градина” Снимка: Plovdivskinovini.bg

ЦСКА - София ще продължи с промените в управлението на клуба, пише вестник “Тема Спорт”. Очаква се да бъдат обявени официално още поне две назначения в оперативната част на червените. Става въпрос за бившата служителка в БФС Боряна Стойчева, която ще стане шеф на международния отдел на “армейците”, както и на тийм мениджър за втория и третия отбор. В момента такъв на първия състав е Стойко Сакалиев.

31-кратните шампиони ще имат трети състав през този сезон, който от новия сезон ще участва в Югозападната Трета лига. Такъв в момента там има и съименникът ЦСКА 1948, с който и “червените” от “Борисовата градина” спорят кой е автентичният наследник на фалиралия през септември 2016 г. ЦСКА.

Начело на школата остава Костадин Ангелов-Лаптопа. Възможни са промени при наставниците на отделните набори на червените. Очаква се през следващата седмица клубът да даде пресконференция, която ще е специално насочена към ДЮШ. Ще бъде изградена специална база за академията, която временно ще бъде преместена на игрищата на ПЖИ.