Атанас Рибарски: Тежи липсата на голове

17 Авг 2024 00:37

Старши треньорът на Крумовград, говори след загубата на водения от него отбор с 0:1 от тима на Берое в срещата от 5-ия кръг на родната efbet Лига. Той акцентира като причина за загубата по-слабото първо полувреме.

“Като цяло слабо първо полувреме за нашия отбор, много под възможностите ни. Макар че знаехме за по-директната игра на противника, не можахме да отговорим. Влязохме по-апатично, не отбелязахме гол“”, каза Рибарски.

“Второто полувреме коригирахме нещата, но тогава допуснахме гол, който за мен е необясним. Тежи липсата на голове. Трябва да намерим начин, по който да вкарваме голове. Имахме ситуации, които можехме да изиграем по-добре. За съжаление не отбелязахме отново”, добави Рибарски.

“Доста трудни мачове бяха и с Ботев, и с Левкси, но в определени отрязъци показахме добри неща, днес не беше такъв мач. Във всеки мач се подготвяме индивидуално. Очакват се и входящи, и изходящи трансфери, за момента очакваме, но кога и в какво състояние ще дойде, можем само да гадаем”, каза още Рибарски.