Русев: Срещу Румъния ще дадем 100%!

04 Юни 2024 09:13

Националът Георги Русев даде интервю пред Sportal.bg на стадион "Стяуа" в Букурещ. Крилото е убеден, че той и колегите му ще се раздадат на 100% в контрола с Румъния тази вечер. Бившата звезда на ЦСКА 1948 поздрави тима на Валентин Илиев за класирането за Лига на конференциите. Русев призна, че българският клубен футбол не му липсва.

"Стадионът в Букурещ е прекрасен, условията за игра са прекрасни. Надявам се и в България да имаме повече такива стадиони. Надявам се на един добър резултат в Букурещ. Колкото до моята форма, чувствам се добре, в последните мачове в Сион играх повече и възвърнах игровите си минути. Сега съм концентриран изцяло върху работата ми тук - имаме два много сериозни мача, срещу много добри съперници, които неслучайно са на европейско първенство. Трябва да се подготвим максимално добре за предстоящите мачове в Лига на нациите.

А за Сион - имам си действащ договор, след този лагер ще си почина и след това ще се концентрирам върху клубния ми отбор. Дали под някаква форма ми липсва българският клубен футбол? Да бъда честен - не. Желанието ми беше да се развивам в чужбина, получи се. Сега трябва просто да се докажа там.

Коментар за случилото се на мача ЦСКА - ЦСКА 1948? Никога не е приятно, когато има такива ексцесии, важното е, че няма наранявания на хора. Със сигурност не е приятно. Поздравявам бившия ми клуб за успехите през този сезон, за втора поредна година ще играят в европейските клубни турнири, което е радващо. Пожелавам им успех! Срещу Румъния със сигурност ще дадем 100% от нашите възможности и се надявам да се поздравим с успех!", каза Георги Русев.